Thursday, December 6, 2012

Giveaway

CT003     In ultimele zile am simtit cum incet se lasa gerul, cum ne bat la usa primii fulgi de zapada si am vazut cum pe strazi si prin magazine isi fac loc podoabe si lumini colorate. Nu sunt adepta comercialismului, o seara petrecuta cu familia cu povestiri langa soba ar fi Craciunul perfect pentru mine. Nu o sa fiu ipocrita sa spun ca nu-mi place sa primesc cadouri, insa prefer sa ofer cadouri, ador bucuria pe care ele o aduc, fie cumparate, fie facute de mana. O amintire foarte placuta legata de un cadou facut de mana a fost cand i-am oferit mamei un pomisor creat de mine din sarma subtire de cupru si margele, pe care mama (si nu numai) l-a crezut cumparat. Poate va voi spune intr-o zi povestea lui. Deocamdata sunt alte lucrusoare care asteapta sa li se scrie povestea, pentru ca apoi sa v-o poata spune.

     Am considerat intotdeauna ca de Craciun nu cadourile mari sau scumpe sunt importante, ci ceva mic, simbolic, ceva frumos pe care acea persoana nu si l-ar fi cumparat. Cadourile facute de mana mi se par cele mai potrivite, mai departe de produsele facute in masa, fara o idee sau un concept, lucruri ce nu pot vorbi, nu va pot spune o poveste din prima privire pe care le-o aruncati.
Si pentru ca sunt sigura ca si voi cautati cadouri pentru cei dragi (si de ce nu, poate si pentru voi), am hotarat sa fac un giveaway. Si pentru ca nu stiu care din lucrusoarele facute de mine va plac, va las pe voi sa alegeti dintr-un folder de Flickr, pe care vi l-ati dori cadou. Le-am pus pe toate aici.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like la pagina CreativeSEA de pe Facebook si sa dati share acestei imagini. Pentru a fi sigura ca nu pierd nici o postare, cel mai sigur ar fi sa si lasati un comentariu pozei, pentru a va identifica mai usor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...