Wednesday, September 11, 2013

Colors of happiness

SF004
Va spun cu mana pe inima ca nu stiu cum sa incep postarea de astazi. A trecut atata timp de cand nu v-am mai povestit nimic, incat mi-e rusine cum nu va imaginati si vin cu capul plecat si coada intre picioare si cu promisiunea ca voi recupera cat de repede pot ce nu am apucat sa va arat, sa va povestesc.

Imi este greu, nu stiu de unde sa incep, ce sa va spun mai intai, ce sa va arat. Sa va povestesc de ce am lipsit atat? Mi-ar fi greu, pentru ca nu pot spune cu mana pe inima “am fost ocupata sa fac x sau y”, nu pot sa scriu pe hartie ce am facut in fiecare zi, in fiecare saptamana. A fost insa o vara plina: plina de prieteni, plina de activitati (plimbari cu bicicleta, concursuri de alergat si de bicicleta), plina de zambete si amintiri.

Dar ce a adus mai important vara aceasta, a fost un eveniment pe care nu il asteptam, nu atat de curand: am fost ceruta in casatorie de prietenul meu, la exact 2 ani de cand ne-am cunoscut, printre prieteni biciclisti, in imprejurari similare. A inceput o perioada de vise, de planuri, plina de zambete si de iubire, dar care mi-a ocupat o mare parte a timpului liber. Mai avem destul timp la dispozitie sa punem la punct totul (1 an mai exact), insa am decis ca nu vreau sa transformam o perioada de vis intr-una stresanta, asa ca vreau sa ma ocup pe rand, din vreme, de pregatiri.

Acum incep incet-incet sa-mi pun ordine in ganduri, in viata, sa-mi pun planurile pe hartie si sa le fac pe toate, pe rand. Si cum nu ma puteam tine departe de handmade, incep prin a sterge praful asternut peste lucrusoarele CreativeSEA, sa le fac frumoase pentru a vi le putea arata si poate isi vor gasi stapan si cele care inca zac prin cutioarele mele cu minuni. Deocamdata va las un set colorat si vesel:


SF004 SF004 SF004

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...