Tuesday, October 15, 2013

Targul ILoveHandmade octombrie 2013

IMGP7141
A fost al 3-lea targ la care am participat, a fost ploaie desi toti anuntau soare, a fost dezamagire, dar au fost prieteni, au fost oameni frumosi si veseli, au fost clipe frumoase si clipe in care vroiam doar sa ma cuibaresc pe canapea cu o cana de ceai cald si o carte.


N-a fost perfect, nici pe departe, dar am invatat multe, mi-am facut prieteni, am ras, am povestit, am schimbat idei si tehnici, am vorbit de arta si de viata, am dardait impreuna, am zambit la remarcile unor copilasi si am lasat in urma toata ceata si vremea mohorata de afara.


Mai am de invatat, mai am de incercat si mai am de experimentat si multumesc tuturor care imi sunt alaturi, prieteni si cunostinte sau doar oameni care apreciaza ce fac si-mi lasa un comentariu. Sunt lucruri mici care ne fac sa evoluam. Important este sa ne folosim de ele.

Si pentru ca e posibil sa mai dureze un pic pana apuc sa fotografiez toate lucrusoarele ramase, va invit sa va uitati prin albumul in care am pus pozele detaliate facute la targ si daca va place ceva, sa aruncati un mesaj :) . Pozele le gasiti AICI.

IMGP7146 IMGP7148 IMGP7151 IMGP7144

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...