Saturday, September 13, 2014

Invitatie la un nou inceput

     Eii, dragii mei, ati crezut ca v-am parasit, asa-i? Nicidecum, ba chiar mi-a fost un dor cum nu va pot explica. Insa 2014 a fost pentru mine (cel putin pana acum) un an nebun, un an plin de lucruri frumoase, un an cu oameni dragi si cu amintiri cat pentru o viata.

     Cum poate v-am povestit, anul aceasta cica am devenit doamna seriosa (ei, de unde atata? :P ), adica m-am casatorit :D . De cum am primit propunerea (bine, de fapt de cand m-am trezit din soc :D ), s-au conturat doua idei: tema trebuia sa fie bicicleta si trebuia sa fie o nunta (pe cat posibil) handmade. Cum exact am inceput, nu cred ca mai stiu, dar, usor-usor, mi-a incoltit ideea: invitatiile aveam sa le realizam cu o masina de taiat si embosat, pe care pusesem ochii de mult timp. Jucaria se numeste BigShot si cu ajutorul unor matrite speciale "stie" sa taie sau sa emboseze forme si modele diverse.

     Dupa cumpararea masinariei, matritelor si a catorva jucarele auxiliare (unele venite tocmai din Statele Unite), si dupa alegerea culorilor (bleu si alb-crem) am inceput un munte de munca de documentare, design, idei, cautat materiale, etc. Cred ca in total au fost vre-o 3 seri/nopti numai pentru facut design-ul: schimbat pozitionare, culori si materiale(lasand deoparte orele de cautat hartiile potrivite si prin magazine si online):

1234229_611586455594417_92826458_n

     De aici au urmat 3-4 saptamani de taiat dreptunghiuri de diferite dimensiuni, zeci de fluturasi si biciclete, dar si de embosat si lipit, cand singurei (adica eu si domnul meu) cand stand la barfa cu oameni dragi care ne-au sarit in ajutor.

IMGP6347
     
     Plicurile trebuiau sa poarte si ele o amprenta handmade, asa ca am facut doua stampilute (una cu numele noastre si una cu o bicicleta) si am cumparat o tusiera bleu, iar pentru culoarea neagra (necesara pentru ca am ales sa folosim si plicuri bleu pe langa cele crem) am improvizat o tusiera dintr-o bucata de pasla si tus negru, pentru scris.

IMGP6365 IMGP6373
     
     In final, a urmat munca pentru compunerea textului, aranjarea lui in pagina si (mai ales) alegerea fonturilor. Am facut si cate o harta pentru fiecare locatie (biserica si restaurant) si o foaie cu informatiile de contact.

IMGP6370 IMGP6363

Promit sa revin curand cu restul povestilor nuntii noastre handmade. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...