Thursday, October 23, 2014

Doua roti si multe spite

     Adica doi oameni si multi prieteni, multe suflete frumoase care ne-au ajutat si ne-au fost alaturi nu numai intr-o zi speciala, ci in multe momente frumoase din anii ce au trecut. E trist ca e nevoie de o anumita ocazie sa ne amintim ce importanti sunt oamenii de langa noi, dar, pana la urma, e bine cand ajungem sa ne amintim. Si este extraordinara bucuria simpla si pura pe care o redobandim, fara a sti macar ca am pierdut-o.
   
     Ultima data v-am spus povestea invitatiilor de la nunta mea si a jumatatii mele. Odata invitatiile gata, ne-am apucat si de restul papetariilor: locuri de masa, meniuri si numar de masa. Si pentru ca tot eu am fost capul rautatilor, tot handmade au fost si cu aceiasi tematica. Si aceleasi culori, bineinteles ;) . Si iar s-au gasit oameni sa ne sara in ajutor.

IMGP6454_2
(Sa va spun un secret: Placecard-urile invitatilor au pastrat tematica de pe invitatii, cu fluturasii veseli, insa noi trebuia sa integram cumva si codatele in tema nuntii, nu? )

IMGP6455_2

IMGP6470_2

IMGP6472_2

2 comments:

  1. Frumoasa nunta, frumosi ati fost voi, culorile, aranjamentele... oh, bijuteriile foarte fin lucrate (cerceii sunt fabulosi) Felicitari! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim frumos! Ma bucur ca s-a vazut si in exterior ce frumos a fost si ca au meritat toate pregatirile si toate detaliile :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...